Wie wil met mij sex onder water proberen

door | september 17, 2013

Wie wil met mij sex onder water proberen

Wie wil met mij sex onder water proberen, ik heb dit altijd al gewild. Lijkt sex onder water jou geil neem dan contact met mij op!

Hallo mannen, ik ben Kristina en ik ben 32 jaar en ik woon in de provincie Overijssel, nadere locatie deel ik in prive bericht. Ik ben momenteel vrijgezel en ik wil dit voorlopig even zo laten maar ik mis de sex wel enorm en daarom wil ik graag gaan experimenteren met een man die ook op zoek is naar sex. Mijn ultieme fantasie is sex onder water dat lijkt me zo heerlijk, dat je stijve lul facuum zuigt door de water druk. Lekker in het zwembad, zee of in bad ofzo zolang het maar sex onder water is, het lijkt mij fantastisch. Heb jij al ooit sex onder water gehad? zo ja wil ik graag met je afspreken en er meer over horen en als je het niet hebt gedaan wil ik het best met je proberen zolang je jezelf een beetje verzorgt er lief voor mij kan zijn. Naast sex onder water hou ik ook van Buitensex, Ongeremde Sex, Sex, Pijpen, Tongzoenen en nog meer dus we kunnen samen van alles gaan doen als je daarvoor open staat!