Betaald sex hebben hoeft hier niet

door | oktober 15, 2013

Betaald sex hebben hoeft hier niet

Betaald sex hebben hoeft hier niet. Je hoeft er eigenlijk ook maar heel weinig voor te doen. Ik zal even opsommen wat er wel voor nodig is. Je moet mij leuk vinden, veel geil zijn, zin hebben om naar mij toe te komen en wat ik wel belangrijk vind is dat ik jouw ook een leuke man vind natuurlijk. Het lijkt veel maar dat is het absoluut niet hoor. En beter maak ik het natuurlijk nog dat het geen betaalde sex is. Niemand houd er van om te betalen voor sex al hebben sommige mannen het er natuurlijk wel voor over. Maar ik wil gewoon sex en onbetaald omdat ik het lekker vind ervan kan genieten. Ben een gescheiden vrouw, de kinderen zijn allemaal het huis uit en dan kunnen de weekenden toch wel heel erg alleen zijn hoor. Eigenlijk zoek ik dus ook wel een vast sex maatje met wie ik lekker kan genieten. Misschien is het een idee om eerst gewoon eens af te spreken. Kijken of er een klik is, beetje gezellig kletsen en dan kunnen we naar mijn huis gaan. Heb een groot huis en ik hou ook zeker niet van alleen sex in bed. Hoe je die wilt invullen dat ken je natuurlijk zelf bedenken.

Ik heb de voorzet gegeven eigenlijk. Duidelijk gemaakt dat het niet gaat om betaalde sex. En nu lijkt het me logisch dat jij de volgende stap gaat nemen naar ons avontuur toe. Ik moet wel zeggen dat ik niet zo heel veel zin heb om lang te wachten want de avonden worden kouder en donkerder en speciaal met die tijden ga je je nog meer alleen voelen kan ik je zeggen. En daarom ben ik snel op zoek naar die leuke man voor onbetaalde sex. Deze leuke gescheiden vrouw is dus op zoek naar jouw en hoopt dat je snel eens gezellig langs gaat komen. Ik ga het toch nog een keer zeggen betaald sex hoeft hier echt niet. Oh ja me naam is trouwens Wilma dat je weet ook alvast is ook makkelijker. Kus en knuffeltjes geile Wilma.