ankelowey uit Veere is op zoek naar

door | maart 28, 2020

ankelowey-uit-VeereHoi hoi ik ben ankelowey en kom uit Veere. Ik hou van Spannend contact, Rollenspel, Fantasie delen en in mijn vrije tijd ga ik Familie, Lezen, TV kijken, Voorstelling bekijken. Hoe ik ben in bed? Nou ik hou van van alles waaronder waarbij mijn Oren, Handen / Vingers, Borst / Tepels, Dijen, Knieën, Heupen niet vergeten moeten worden. Mijn favoriete sexstandje is Doggystyle, Missionaris, Amazone, Kruiwagen en je kan mij in bed het beste omschrijven als Een ruig beest, Langzaam en rustig, Kinky.

Waar ben ik naar op zoek? Een echte kerel die weet wat hij wilt. Geen half gedoe, maar een lekkere kinky gast die weet hoe hij een vrouw moet verwennen!

Over ankelowey:

  • Naam – ankelowey
  • Leeftijd – 34
  • Haarkleur – Rood
  • Kleur ogen – Groen
  • Tattoo – Geen
  • Contact voorkeuren – Spannend contact, Rollenspel, Fantasie delen
  • Sport – Voetbal, Korfbal, Hockey, Basketbal, Fitness, Handbal, Vechtsport, Paardrijden
  • Relatiestatus  – Getrouwd